Den året-runt-öppna campingen

Hakefjordens pärla

Så nära havet du kan komma. Alldeles nära centrala Stenungsund. Säregen natur, härliga bad, världsberömd vindsurfing. Här finns Stenungsunds camping med närhet till shopping, restauranger m.m. och rikligt med service.

Nära till allt

På Stenungsunds camping bor du verkligen nära havet. Campingen ligger alldeles vid Hakefjordens rand och många av platserna har havsutsikt. Det finns flera restauranger att välja mellan för alla smakriktningar inne i Stenungsund. Det är den perfekta campingen för dig som bara vill ha det lugnt, skönt och må bra. Här finns härliga avkopplingsmöjligheter i en naturskön omgivning. Det är även den perfekta campingen för dig som gillar fart och fläkt. Välj mellan allt från fartfyllda R.I.B-äventyr till fiske. För er som gillar golf finns det sex närbelägna och vackra golfbanor att välja mellan. Sommar, sol och salta bad. Här finns både klippor och sandstrand.Här är det nära till allt.

Unna dig några sköna dagar vid havet med avkoppling och trevligt umgänge.

Det är du värd!

Historia

1983

1983 i juni slår Bengt Johansson upp portarna till Tollenäs camping. Bengt är en stor profil inom idrottsrörelsen i Stenungsunds kommun där han bl.a. driver idrottsskolan som är väldig omtyckt bland skolelever.

1990

Den nya sevicebyggnaden byggs med duschar och toaletter.

2008

Nya ägare tar över campingverksamheten och planerar förfullt för utbyggnad.